Συχνές Ερωτήσεις

O αριθμός των συνέδρων που μπορούν να παρακολουθήσουν τη Συνάντηση με φυσική παρουσία έχει συμπληρωθεί. Εάν έχετε λάβει ειδοποίηση συμμετοχής με φυσική παρουσία θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της Συνάντησης πριν την προσέλευσή σας στον Συνεδριακό χώρο και να λάβετε έναν κωδικό QR, τον οποίο θα επιδείξετε κατά την είσοδό σας.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο ΕΔΩ 

Όλοι οι σύνεδροι με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή. Τις ημέρες που θα επιλέξετε να συμμετέχετε διαδικτυακά, θα πρέπει να συνδεθείτε μέσω της ιστοσελίδας της Συνάντησης.

Εάν έχετε λάβει ειδοποίηση για διαδικτυακή συμμετοχή, τότε θα κάνετε την ηλεκτρονική εγγραφή σας μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης πατώντας το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ. Κατά την εγγραφή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μία φόρμα συμμετοχής όπου πρέπει να καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και έναν κωδικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να είναι η ίδια με αυτήν στην οποία λάβατε την πρόσκληση συμμετοχής. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής και θα μπορείτε να συμμετέχετε στη Συνάντηση πατώντας το κουμπί Online εγγεγραμμένοι σύνεδροι.

Εάν δεν έχετε λάβει πρόσκληση, για απλή παρακολούθηση της Συνάντησης μέσω της ιστοσελίδας πατήστε το κουμπί Παρακολούθηση μέσω YouTube 

Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι μπορούν να υποβάλουν γραπτώς ερωτήσεις στους ομιλητές της Πέμπτης 11/11/21 και της Παρασκευής 12/11/21. Οι ακριβείς ώρες υποβολής των ερωτήσεων της κάθε ημέρας αναγράφονται στο Πρόγραμμα της Συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μία φόρμα ερωτήσεων που θα βρουν αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Συνάντησης. Οι απαντήσεις στο σύνολο των γραπτών ερωτήσεων θα δοθούν το Σάββατο 13/11/21 σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Συνάντησης.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι μπορούν να κάνουν σύντομες τοποθετήσεις για τα θέματα της Συνάντησης κατά τη συζήτηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/11/21, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνάντησης. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν τοποθέτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, μέσω της ιστοσελίδας, την Παρασκευή 12/11/2021, κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνεδρίας (17.30-18.30) .Απαραίτητη για τη συμμετοχή στη συζήτηση είναι η εγκατάσταση της πλατφόρμας Zoom.

Μόνον οι προσκεκλημένοι Σύνεδροι που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τη Συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ακρόπολη, την Παρασκευή 12/11/21 (9.00-12.00). Συγκεκριμένες οδηγίες θα τους δοθούν μετά το πέρας των εργασιών της πρώτης ημέρας της Συνάντησης, την Πέμπτη 11/11/21.Οι σύνεδροι που δεν θα παρακολουθήσουν την Συνάντηση δια ζώσης θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε επόμενες ξεναγήσεις που θα προγραμματιστούν σύντομα μετά τη Συνάντηση.

Οι γλώσσες της Συνάντησης είναι η ελληνική και η αγγλική. Θα υπάρχει διερμηνεία από τη μία γλώσσα στην άλλη κατά τη διάρκεια της Συνάντησης.

Τις επιστημονικές εκδόσεις της ΥΣΜΑ μπορείτε να τις βρείτε στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας της ΥΣΜΑ. (https://www.ysma.gr/ανοιχτή-πρόσβαση/δημοσιεύσεις/επιστημονικές-εκδόσεις/ )